Blogs & nieuws
  • REGISTREER

Famke ondersteunt klanten uitvaartonderneemsterPersoonlijk ken ik Famke al jaren door vrijwilligerswerk wat we beiden doen bij een middelgrote organisatie. Famke doet daar al sinds jaar en dag ook de volledige administratie waar ze als vrijwilliger toch een behoorlijke dagtaak aan heeft. Doordat ik enorm goede berichten hoor daarover, heb ik Famke gevraagd om mijn administratie op orde te brengen en mijn belastingaangifte te doen.

Ik ben uiterst tevreden over haar werkwijze, haar persoonlijkheid, haar invoelende vermogen en haar professionaliteit. Ze heeft me handige tools gegeven zodat het de volgende keer voor ons beiden makkelijker is om 'door de bomen het bos te zien', ze staat open voor mijn idee├źn, neemt de tijd en heeft een persoonlijke benadering waar ik erg gecharmeerd van ben.

Juist door die werkwijze heb ik Famke gevraagd mijn klanten te ondersteunen in 1 van de moeilijkste periodes in het leven, hoe en wat na een overlijden, hulp bij de 'nasleep' wat betreft de administratie voor nabestaanden.

Bel terug  1. Ongeldige invoer
  2. Geen naam ingevuld
  3. Geen correct telefoonnummer
  4. Geen (geldig) e-mailadres